Pécsi útfelújítások 2023-2024Megnézem
Tour de Hongrie 2024Megnézem
Kezdőlap / #programok

#programok

Misina Családi Nap

Misina Családi Nap

A Misina TetőPont családi napon bárki meghódíthatja a természetet, kipróbálhatja az új sporteszközöket, akár az ebike-okat is, felfedezheti a játszóteret és a fitness parkot. Aki a sok mozgás után kicsit csendesebb szórakozásra vágyik, kézműves foglalkozásokon engedheti szabadjára kreativitását.
A pécsiek álmodták meg, és most birtokba is vehetik

A pécsiek álmodták meg, és most birtokba is vehetik

Kedd délelőtt szimbolikusan átadták a városnak az elkészült Misina Tetőpontot. A kívül-belül megszépült egykori Misina Étterem helyén egy többfunkciós komplexum jött létre, amely február 17-én, szombaton hivatalosan is megnyitja kapuit a pécsiek előtt a Misina Családi Nappal.
Alzheimer Café Pécs

Alzheimer Café Pécs

2023. október 19-én, csütörtökön 17 órakor lesz az Alzheimer Café Pécs soron következő találkozója a Zsolnay Kulturális Negyed Herkules-műhelyében.A covid...
Balkánkert a Balokányban

Balkánkert a Balokányban

Szeptember 29-én indul Balkánkert a Balokányban rendezvénysorozat, vele a balkáni hangulatot, a balkáni népek kultúráját, művészetét, zenevilágát, sportvilágát, a balkáni...
I. Leőwey Világtalálkozó

I. Leőwey Világtalálkozó

Szeptember 23-án kerül megrendezésre az első Leőwey Világtalálkozó, a Pécsi Leőwey Klára Gimnáziumban, melyre az önkéntes öregdiákokból alakult szervezői csapat minden valaha volt leőweystát vár.