park

Advent Pécs 2022

Megnézem
EMBER A LÉT DZSUNGELEIBEN
Kezdőlap / Hírek / PTE / EMBER A LÉT DZSUNGELEIBEN

EMBER A LÉT DZSUNGELEIBEN

FÉLELMEK, ALKALMAZKODÁS, FOGYASZTÁS

VII. Fogyasztás Interdiszciplináris Szimpózium

2022. november 10-éntartja meg a VII. Fogyasztás Interdiszciplináris Szimpóziumot, az Ember a Lét Dzsungeleiben – Félelmek, Alkalmazkodás, Fogyasztás címmel a Pécsi Tudományegyetem Marketing és Turizmus Intézete azMTA Gazdálkodástudományi Bizottság Marketingtudományi Albizottságávalközös szervezésben.

Napjainkban gyakran érezzük fogyasztóként, döntéshozóként, hogy a döntések irányítása kikerült a kezünkből, hol a pandémia, hol a klímahelyzet, hol a közeli háború, az infláció alakítja át terveinket, nem kevés szorongást okozva. A marketingirodalom nem igazán jeleníti meg a félelmeket, a negatív érzelmeket, sokkal jobban szeretjük a boldog, költeni képes és akaró embereket felidézni, vagy a semleges, tényközlő szerepet betölteni. A valóságot azonban nem lehet ideálokra cserélni.A szimpózium áttekintést nyújt a mai helyzetre adott marketingkutatói, szakemberi reagálásokra, továbbá lehetőséget ad a napjainkban aktuális, fogyasztói, vásárlói döntéseket érintő kérdések tudományterületek közötti megvitatására.

Az esemény személyes és online részvétellel követhető. Regisztráció után kapcsolódási linket kapnak az érdeklődők.

Program: https://ktk.pte.hu/hu/tudomany/tudomanyos-rendezvenyek/fogyasztas-interdiszciplinaris-szimpozium/2022-vii-fogyasztas

Regisztráció: https://ktk.pte.hu/hu/form/vii-fogyasztas-interdiszciplinar