Pécsi útfelújítások 2023-2024Megnézem
Tour de Hongrie 2024Megnézem
Kezdőlap / Hírek / Egyéb hírek / Harcsa Veronika és Lajkó Félix Pécs mellett koncertezik

Harcsa Veronika és Lajkó Félix Pécs mellett koncertezik

Hosszúhetény most kerül fel Magyarország zenei térképére: az Almalomb Kulináris Kitérő és Találkozóhely igazi zenei nagyágyúkkal nyitotta meg a tavaszi szezont.

Az Almalomb tavaly robbant be a köztudatba, amikor két Michelin elismerést is kapott: három másik baranyai étterem mellett kiérdemelte a Michelin-ajánlást, valamint a térségben egyedüliként Zöld Michelin-Csillagot kapott fenntartható konyhájáért.

2023-ban továbbra is kiemelt figyelmet fordítanak a konyhára, például Mautner Zsófia főz náluk jövő hétvégén, illetve a tavaszi menűt már az új konyhafőnök, Angeli Mátyás tervezte. Emellett március utolsó hétvégéjén Harcsa Veronika énekesnő és zenei partnere, Gyémánt Bálint koncertezik az Almalombban, áprilisban pedig Lajkó Félixet várják.

“A minőségi étkezés mellett minőségi programokkal szeretnénk meghódítani a baranya megyeieket. Tavasszal és majd ősszel is olyan nívós kulturális és zenei programokban gondolkodunk, ahol a legnagyobb magyar zenészeket és a kulturális élet kiemelt szereplőit látjuk vendégül” – mondta Ásvány Rita tulajdonos.

Az Almalombot egy 19. századi családi örökségből származó vízimalomból alakították át malométteremmé és rendezvénytérré.