Pécsi útfelújítások 2023-2024Megnézem
Kezdőlap / Hírek / Sport / Három díjat nyert a PSN Zrt.

Három díjat nyert a PSN Zrt.

A Sportiskolák Országos Szövetsége díjátadó gáláján a PSN Zrt. – Pécsi Sportiskola az egyesületi típusú sportiskolák kategóriájában, a KSI mögött, a második legeredményesebb lett. Turós Máté szakosztályvezető, úszóedző az egyesületi jellegű sportiskolák kategóriájában a legjobb edzőnek járó díjat vehette át. A köznevelési típusú, vagy egyesületi jellegű sportiskola legjobb sportolója csapatsportágban kategória fiú győztese pedig Divják Dejan vízilabdázó lett.

A Sportiskolák Országos Szövetsége február 27-én, a Magyar Sportok Házában rendezte meg a SIOSZ-gálát, amelyen ünnepélyes keretek között díjazták a 2023-as évben legeredményesebb hazai sportiskolákat, edzőket és versenyzőket.

A PSN Zrt. – Pécsi Sportiskola az egyesületi típusú sportiskolák között a második helyen végzett a 2023-as eredmények alapján. A legeredményesebb sportiskola címet ezúttal a KSI szerezte meg.

Turós Máté, a PSN Zrt. – Pécsi Sportiskola úszószakosztályának vezetője az egyesületi jellegű sportiskola kategóriában a legjobb edzőnek járó díjat vehette át. Turós Máté tanítványai közül a tavalyi évben Jászó Ádám egy harmadik helyet szerzett az U23-as Európa-bajnokságon, Hartmann Máté pedig az Ifjúsági Európa-bajnokságon negyedik lett, valamint 5 országos bajnoki címet szerzett és egy második, egy harmadik és két negyedik helyet ért el.

A köznevelési típusú, vagy egyesületi jellegű sportiskola legjobb sportolója csapatsportágban kategóriában Divják Dejan végzett az első helyen. A PSN Zrt. – Pécsi Sportiskola vízilabdázója tagja volt az U15-ös Európa-bajnokság győztes csapatnak, valamint az Országos Serdülő Bajnokságon harmadik, az Országos Gyermekbajnokságon pedig negyedik helyen végzett.