Pécsi útfelújítások 2023-2024Megnézem
Tour de Hongrie 2024Megnézem
Kezdőlap / Hírek / Városi hírek / #ImALifelongLearner kampány

#ImALifelongLearner kampány

Tisztelettel felkérjük, hogy járuljon hozzá az UNESCO Élethosszig tartó Tanulási Intézetének #ImALifelongLearner kampányához, amely a világ minden részéből mozgósítja a tanulókat, legyen fiatal vagy szenior, és arra ösztönzi őket, hogy bemutassák tanulási szenvedélyüket a kampányplatformon keresztül, valamint ösztönözzenek másokat is, hogy kezdjék el saját élethosszig tartó tanulási útjukat. UNESCO tanuló városként szeretnénk minden tanulónkat bevonni ebbe a kampányba, hogy megünnepeljük az egész életen át tartó tanulást, bemutassuk tanulási tapasztalataikat, és kapcsolatba léphessünk városunk élethosszig tartó tanulóival. 

Kérésünk, hogy kérjék meg tanulóikat, hogy töltsék fel fényképüket  a kampányplatformra, miközben ne csak az #ImALifelongLearner hashtaget használják, hanem városunk #Pécs hashtagejét is.

Hogyan működik a kampányplatform:
• Belépés a kampányplatformra: https://app.cheerity.com/yIXP5zvYx/main
• Kattintson a „add your photo” lehetőségre.
• Készítsen fényképet magáról webkamerával vagy töltsön fel
egy meglévő képet, majd kattintson a nyílra jobb oldalon.
•  Jelölje meg #ImALifelongLearner #Pécs #ÉletHosszigTartóTanulás hashtageket, ha van kedve írjon egy mondatot arról, miért is fontos Ön számára az élethosszig tartó tanulás.
Közzététel:
• Használja a platform megosztási funkcióját és ossza meg
fotóját a LinkedInen, Twitteren, Instagramon, Facebookon vagy e-mailben a hashtagek használatával #ImALifelongLearner és #Pécs.
• Megosztás közben jelöljön meg valakit, akit szeretne, hogy a kampányban részt vegyen.

Image 7