Pécsi útfelújítások 2023-2024Megnézem
Kezdőlap / Hírek / Városi hírek / Június 9-én indul a strandszezon

Június 9-én indul a strandszezon

Június 9-én reggel 9 órakor nyit a Hullámfürdő strandja. A vendégeket változatlan jegyárakkal várjuk minden nap 9:00 – 19:00 óra között, hőségriadó esetén 20 óráig.

Vasárnap indul a strandszezon a Pécsi Hullámfürdőben. Mindkét kültéri medence üzemel, valamint az élményelemek is (hullámzás, vízzuhatag, ülőpárna) a vendégek rendelkezésére állnak.

A létesítmény területén strandröplabda-, mini kosárlabda-, lábteniszpálya, játszótér és óriás sakk várja a látogatókat. Napágyat, napozószéket, napernyőt idén is lehet bérelni a korábban megszokott áron. A strandon a zöldterületet előkészítettük a vendégek fogadására, a medencék körüli padokat, ahol szükséges volt léceket cseréltünk, újra festettük, a kültéri medencékben is új vízforgató szivattyúk kerültek beszerelésre, ettől energiamegtakarítást, valamint az eddig is jó vízminőség további javulását várjuk.

Szombaton, a Pécsi Tudományegyetem szervez a dolgozóinak zártkörű sport- és egészségnapot, amelyen az egyetem előzetesen regisztrált munkatársai vehetnek részt. A nagyközönség számára június másnap reggel 9 órakor nyitjuk meg az idei strandszezont.

A vendégeket változatlan jegyárakkal várjuk!

Nyitvatartás: Hétfőtől vasárnapig: 09:00 – 19:00 (hőségriadó esetén 20:00 óráig)