Pécsi útfelújítások 2023-2024Megnézem
Tour de Hongrie 2024Megnézem
Kezdőlap / Hírek / Sport / Már lehet jelentkezni a II. Zsolnay-kupára és a regionális pump track versenyre

Már lehet jelentkezni a II. Zsolnay-kupára és a regionális pump track versenyre

A Tour de Hongrie 2024 ötödik, záró szakasza kísérőrendezvényeként, a PSN Zrt. – Pécsi Sportiskola, Pécs Megyei Jogú Várossal közösen színes, kerékpáros hétvégét szervez május 11-12-én. A Bike weekendnek elnevezett programsorozat részeként szombaton pump track versenyen, vasárnap pedig a II. Zsolnay-kupán mérhetik össze tudásukat a kerékpárosok. Jelentkezni a cikkben található linkeken lehet!

Idén, hagyományteremtő céllal rendezzük meg a Pump Track Regionális Kupasorozat I. állomását, Pécsett, a Tüskésréten.

A verseny célja: Lehetőséget biztosítani a pécsi és Pécs környéki kerékpárosoknak, hogy a Tüskésréten található Pump Track pályán felmérhessék tudásukat.

Verseny helye, ideje: Pécs, Tüskésrét (Pump Track pálya), 7632 Pécs, Faiskola utca 5. Tüskésréti-tó 2024. május 11. (szombat)

Örömmel jelentjük be, hogy a 2024-es Tour de Hongrie ötödik szakaszának napján ismét megrendezzük a betétfutamot, amelyet tavaly Zsolnay-kupának neveztünk el.

Célunk lehetőséget adni – elsősorban – a pécsi és Pécs környéki igazolt és amatőr kerékpárosoknak, hogy a Tour de Hongrie ötödik szakaszának lezárt pályáján felmérhessék tudásukat a legjobbakhoz képest egy 3,4 km-es zárt pályás országúti hegyi versenyen.

A futam időpontja: 2024. május 12. vasárnap 13 óra

A futam rajtja: Pécs, Kossuth tér

Versenyközpont és rajt Pécs vár

Várunk minden nevezőt sok szeretettel!