Pécsi útfelújítások 2023-2024Megnézem
Pécs: a Mi városunk kiadványMegnézem
Kezdőlap / Hírek / Városi hírek / Online szavazás indult arról, hogy hol épüljön futsal-csarnok

Online szavazás indult arról, hogy hol épüljön futsal-csarnok

Újra a pécsiek véleményét kérjük. Ezúttal arról indítottunk online szavazást, hogy hol épüljön futsal-csarnok, amennyiben a város támogatást nyer a beruházásra a Magyar Labdarúgó Szövetség pályázatán. Szavazni a város honlapján lehet május 12-én éjfélig.

A Magyar Labdarúgó Szövetség által meghirdetett programban a pécsi önkormányzat pályázatot nyújthat be egy futsal-csarnok építésére. Ez nem csupán Pécs sportéletének, hanem az egész város fejlődésének is lehetőséget jelent.

A tervezett létesítmény az igazolt sportolók mellett az amatőr és a fiatal labdarúgóknak is teret biztosíthat a testmozgáshoz.  Ezzel hozzájárulhat a testi egészség és jó közérzet megőrzéséhez, a közösségteremtéshez és az egészséges és magabiztos generációk kineveléséhez.

Arról, hogy hol épüljön meg a csarnok, amennyiben Pécs elnyeri a támogatást, online szavazáson dönthetnek a pécsiek. Három lehetséges helyszín közül választhatnak a város lakói, akik szavazatukat 2024. május 12-én, vasárnap éjfélig adhatják le a város honlapján.

Számítunk a pécsiek aktív részvételére – ezúttal is döntsünk közösen!

Pécs Megyei Jogú Város Önkormányzata