Pécs belvárosában és Donátusban is útlezárással kell számolnunk
Kezdőlap / Hírek / Közérdekű / Pécs belvárosában és Donátusban is útlezárással kell számolnunk

Pécs belvárosában és Donátusban is útlezárással kell számolnunk

Forrás: pecsma.hu

Október 25-e és 28-a között Pécsett több helyen dolgoznak a villamosenergia-hálózaton. Az érintett területeken esetenként útlezárásra és egy esetben a buszközlekedés változására lehet számítani.

Az E.ON október 25-től 28-ig ügyfelei igényei alapján hálózati csatlakozásokat épít Pécsen, a Perczel Miklós utca 33. szám előtt, valamint október 26-a és 28-a között a Mátyás Király utca 16.-18. szám alatt. Mindkét helyszínen az ingatlanok előtti útszakaszon a munkavégzés napjain reggel 8 óra és délután 4 óra között teljes útlezárásra, azon kívül félpályás útlezárásra számíthatnak az arra közlekedők.

Az érintett ingatlanok környezetében 28-án a Mátyás Király utcában, 8 óra és 15.30 között a 16.-30. számú házak közötti szakaszon az utca mindkét oldalán, a Perczel Miklós utca 23.-37. szám között 8.30 és 15.30 között az utca mindkét oldalát érintően szünetel az áramszolgáltatás. A tervezett munkavégzésről szórólap útján előre értesítik az érintett lakókat, valamint az E.ON honlapján található interaktív térképen is tájékozódhatnak a pécsiek.

Október 27-én a Donátusi út 7. szám alatt hálózati csatlakozást építenek, melyhez kapcsolódóan 8 óra és délután 3 óra között az ingatlan előtt teljes útlezárásra lesz szükség. Ezen a napon a 46-os és 47-es buszjáratok átmenetileg rövidített útvonalon közlekednek.

A munkálatok elvégzését követően az E.ON gondoskodik a felbontott burkolat helyreállításáról, a környezet rendezéséről az eredeti állapotnak megfelelően.