Pécsi útfelújítások 2023-2024Megnézem
Tour de Hongrie 2024Megnézem
Kezdőlap / Hírek / Sport / Sikeres jótékonysági lábtenisztornát rendezett a PSN Zrt.

Sikeres jótékonysági lábtenisztornát rendezett a PSN Zrt.

Szombaton, a Gulyás István Városi Tenisz Centrumban, az új sportlétesítmény pályaavatójának bevételével Supák Gergő gyógykezelését kívánjuk segíteni, akinek bátyja a PMFC U16-os labdarúgócsapatának kapusa. A kisfiúnál 3 éves korában egy súlyos idegrendszeri betegséget diagnosztizáltak, nem tud önállóan ülni, járni és beszélni sem. A mindennapi terápiás gyógykezelések, gyógytornák nagyon jó hatással vannak a fejlődésére, ám ezek komoly anyagi terhet jelentenek a családnak.

A tornán tíz csapat: a PMFC Öregfiúk, a PMFC Edzők, a Szélsőséges Alternatíva (PMFC B-közép), a HR-Rent Kozármisleny, a Komlói Bányász SK, a PEAC, a PEAC Futsal, az Ügyvédek, a BMLASZ Játékvezetők, valamint a PSN Zrt. háromfős gárdája vett részt.

A hivatalos megnyitón a torna fővédnöke dr. Katzirz Béla 22-szeres magyar válogatott labdarúgó, a Pécsi MSC korábbi játékosa, Fogarasi Gábor, PÉcs Megyei Jogú Város Népjóléti és Sportbizottságának elnöke, valamint dr. Kovácsfi Béla, a Magyar Lábtenisz Szövetség alelnöke köszöntötte a résztvevőket. A szabályismertető és sorsolás után két csoportban, két pályán zajlottak a mérkőzések. Az 1-es pályán a Játékvezetők, a PMFC Edzők, a Kozármisleny, a Komlói Bányász és a házigazda PSN Zrt., a 2-es pályán pedig az Ügyvédek, a PEAC Futsal, a PEAC, a Szélsőséges Alternatíva és a PMFC Öregfiúk csapata játszott. A csoportmeccsek után az elődöntőn a PSN Zrt. győzött a PEAC ellen, a PMFC Öregfiúk gárdája pedig a PMFC Edzők csapatát győzte le. A keresztbejátszás után a bronzmeccsen a PEAC legyőzte a PMFC Edzők együttesét, a döntőt pedig a PSN Zrt. nyerte a PMFC Öregfiúk ellen.

Az eredményhirdetés részeként Máté János, a PSN Zrt. vezérigazgatója köszönte meg a csapatoknak és a nézőknek, hogy elfogadták a meghívást a jótékonysági lábtenisztornára. A tombola teljes bevétele a gyűjtődobozba kerül, amelybe a torna ideje alatt vártuk és még július 19-éig várjuk az adományokat, illetve az alábbi bankszámlaszámra is utalhatnak, szintén szerdáig:

K&H Bank: 10402427-00029942-00000000

Közlemény: Supák Gergő gyógykezelésére

 Az I. PSN Jótékonysági Meghívásos Lábtenisztorna eredménye:

1. PSN Zrt.: Danyi Gábor, Harsányi Ádám, Nagy Máté

2. PMFC Öregfiúk: Dr. Papp Zsolt, Tököli Attila, Bodor László

3. PEAC: Udvardi Dániel, Tóth Attila, Erdős Zoltán

4. PMFC Edzők: Koller Krisztián, Szabó Dávid

5 – 10. helyezett:

Komlói Bányász SK: Belina Dávid, Vajk Viktor, Turi Tamás

PEAC Futsal: Élő Tibor, Hajnal Márk

Ügyvédek: Dr. Turi Attila, Dr. Gelencsér Zoltán, Dr. Wieland Zsolt

Játékvezetők: Horváth Bálint, Kiss Balázs

Kozármisleny: Gilián Gergő, Bazsonyi István

Szélsőséges Alternatíva: Baumann Bálint, Nemes András, Galambos Gergely

A Szélsőséges Alternatíva csapata felajánlotta, hogy a PMFC első hazai mérkőzésén is folytatják azu adománygyűjtést.

Mindenkinek köszönjük, aki részt vett rendezvényünkön, vagy bármilyen módon támogatja a Supák családot!

Forrás: psnzrt.hu