Pécsi útfelújítások 2023-2024Megnézem
Tour de Hongrie 2024Megnézem
Kezdőlap / Hírek / Egyéb hírek / Új Akropolisz programjai

Új Akropolisz programjai

Adománygyűjtés

Idén is megrendezésre kerülő adománygyűjtő akcióban tiszta, jó állapotban lévő, felajánlásokat fogadunk, amit a Pécsbányai Családok Átmeneti Otthona lakói számára juttatunk el. Legyen az adomány konyhai eszköz, ágynemű, törölköző, könyv, játék (működő, ha kell akkor elemmel), vagy gyerekruha, a kicsik és nagyok idén is hálásak lesznek a segítségért.

Felajánlásod 2023.11.20- 12.04. között adhatod le a központunkban, előzetes bejelentkezés alapján. Részletekért keress minket a  címen, a facebookon vagy a +36306307776-os telefonszámon!

https://www.ujakropolisz.hu/esemeny/adomanygyujtes-1

Életre szóló filozófia kurzus

Tarts velünk egy hetente folyó előadás- és beszélgetés-sorozaton, ahol az élet lényeges kérdéseit igyekszünk körüljárni a Kelet és Nyugat bölcseinek szellemi hagyatékára és a résztvevők tapasztalataira is alapozva.

A sorozat témái három fő téma köré csoportosíthatók:

  • Hogyan válhatunk erősebbé, jobbá és boldogabbá?
  • Mi kell egy jó közösséghez?
  • Hogyan alakítsuk a jövőt?

Részletes tematika

A témákon túl olyan egyszerű gyakorlatokat is mutatunk, amelyek kapcsolódnak a megismert témákhoz és hagyományokhoz, és segítenek természetes képességeink erősítésében, mint például figyelem, összpontosítás, emlékezet, képzelet, érzelmi folyamataink uralása, akarat.

Csatlakozni az első három alkalommal lehet:

  • 1. alkalom: november 20. hétfő 18:00
  • 2. alkalom: november 27. hétfő 18:00
  • 3. alkalom: december 4. hétfő 18:00

A sorozat havidíjas, az első alkalmon a részvétel díjmentes.