Pécsi útfelújítások 2023-2024Megnézem
Tour de Hongrie 2024Megnézem
Kezdőlap / Hírek / Városi hírek / Újabb helyi vállalkozás mutatkozhat be a K20 Kirakatban

Újabb helyi vállalkozás mutatkozhat be a K20 Kirakatban

Immár 6. alkalommal hirdetett nyertest a Pécsi Vagyonhasznosító Zrt. és a pécsi önkormányzat által életre hívott, 2022-ben Városmarketing Gyémánt Díjjal is elismert K20 Kirakat vállalkozásösztönző mentorprogram. A nyertes pályázó 2023. április 11-én, hétfőn 11.00 órakor tárta szélesre kapuit a nagyközönség előtt.

Mint eddig minden alkalommal, ezúttal is az eddigiektől merőben eltérő profilú vállalkozás mutatkozik be a Király utca 20-ban.  

A program megalkotásakor célunk volt többek között az is, hogy a projekt sajátosságait úgy alakítsuk ki, hogy mindig újabb és újabb vállalkozások bemutatásával színesítsük a Király utca kínálatát, ami egyfajta pezsgést hoz Pécs fő sétáló utcájának életébe – mondta Szabó Szilárd, a Pécsi Vagyonhasznosító Zrt. vezérigazgatója

A tavaszi forduló nyertese az Állás-Pont csapata, akik a Király utca szívében található üzlethelyiséget használhatják és élvezhetik a mentorprogram minden előnyét a következő 4 hónapban.  A pécsi Állás-Pont 2000 Kft. elsősorban pécsi és baranyai állások közvetítésével foglalkozik, álláslehetőségeket kínál diákoknak, főállásúaknak és nyugdíjasoknak egyaránt. A kismamáknak pedig teljes körű tanácsadást biztosítanak bérszámfejtés, juttatások, szabadság, munkaerőpiaci részmunkaidős munkalehetőségek, jogi segítségnyújtás témákban.

– Befektetésösztönzés szempontjából a képzett, elérhető és megfizethető munkaerő elsődleges döntési tényező lett. A belvárosba települő Állás-Pont céggel fel szeretnénk hívni a pécsiek és környékbeliek figyelmét arra a lehetőségre, hogy bátran vállaljanak munkát, kérjenek segítséget, tanácsot. A cég kiemelkedően foglalkozik az új belépőkkel és a munka világába visszatérőkkel, őket külön eseményekkel, programokkal segíti – foglalta össze Varga Péter, a pécsi önkormányzat Gazdaságfejlesztési Főosztályának vezetője.

Az Állás-Pont a K20 KIRAKAT-ban hétfőtől péntekig 11:00 és 19:00 óra között lesz nyitva. Ezen felül havonta egyszer szombaton is fogadják az ügyfeleket, áprilisban 29-én.

További áprilisi programjaik:

– Április 26.: Hatékony Önéletrajz Készítés – Workshop

– Április 27.: Marshmallow Challenge (Pillecukor Kihívás) – Fiatal Klub indító program

– Április 29.: szombat Jótékonysági Futóverseny: https://fb.me/e/2hllzlZ4h

A Pécsi Vagyonhasznosító Zrt. és Pécs Önkormányzatának közös K20 KIRAKAT programja igen kedvező bérletidíj-konstrukció mellett üzleti mentorálást és kommunikációs támogatást is nyújt a pécsi vagy baranyai nyertes vállalkozásoknak. A győztest szakmai zsűri választja ki.

A K20 KIRAKAT vállalkozásfejlesztési programra folyamatos a jelentkezés. A következő szabad időszak 2023. augusztusától – november végéig tart. Erre az időszakra már most lehet jelentkezni, ha valaki kedvezményes feltételekkel szeretné kipróbálni vállalkozási ötletének piacképességét a pécsi belvárosban. További információ: www.k20kirakatpecs.hu; illetve a Facebookon program oldalán:  K20 Kirakat | Facebook.