Pécsi útfelújítások 2023-2024Megnézem
Tour de Hongrie 2024Megnézem
Pécsi vállalkozások tervei az energiaválság idejére- kérdőív
Kezdőlap / Kapcsolat / Kérdőívek / Pécsi vállalkozások tervei az energiaválság idejére- kérdőív

Pécsi vállalkozások tervei az energiaválság idejére- kérdőív

Tisztelt Cégvezető Asszony!

Tisztelt Cégvezető Úr!

2019 óta évente a költségvetési intézkedések előkészítése érdekében felmérjük a helyi cégek, vállalkozások helyzetét, terveit és nehézségeit a városi Önkormányzat intézkedéseinek előkészítése érdekében. Az idei évi kérdőívünk a rövidtávú idei évi intézkedések mellett a 2023. évi tervek előkészítésére is szolgál.

A kérdőívben a tervezett vállalati fejlesztések, a zöld és energiahatékonysági fejlesztések mellett a munkahelyek megtartásával, fejlesztésével és az energiaköltségek várható alakulásával kapcsolatos kérdésekre helyezzük a hangsúlyt.

Külön elemként jelenik meg a Pécs 2030 – Zöld és Okos Város program, mely közvetlen uniós támogatással futó program. Az Európai Bizottság az egész unió területéről, 377 pályázó város közül választotta ki Pécset a zöld terület és parkfejlesztési, lakhatási és az egész városra (önkormányzat, egyetem, lakosok, cégek) vonatkozó energiahatékonysági programok alapján. E program akkor lesz sikeres, ha sikerül minden pécsi szereplőt – lakosok, vállalatok, egyetem, önkormányzat – bevonni a zöld és energiafüggetlen város kialakításába.

Ezúton kérjük, hogy a városi tervek, intézkedések előkészítése érdekében töltse ki a kérdőívet.

Segítségét előre is köszönjük!

A kérdőív kitöltése kb. 10 percet vesz igénybe.