Pécsi útfelújítások 2023-2024Megnézem
Pécs: a Mi városunk kiadványMegnézem
Kezdőlap / Gazdaság / Vállalkozás fejlesztés / PTE Inno-Capital Kft.

PTE Inno-Capital Kft.

A PTE Inno-Capital Kutatáshasznosító és Fejlesztő Kft. a Pécsi Tudományegyetem hasznosító vállalkozása.

A cég elsődleges célkitűzése, hogy az Egyetem kiemelt tudás- és eszközbázisával a háta mögött innovatív módon nyújtson magas színvonalú kutatáshasznosító és fejlesztő szolgáltatásokat vállalati partnereinek. Emellett kiemelt hangsúlyt fektet a piaci szereplők és a Pécsi Tudományegyetem projektfejlesztési igényeinek feltérképezésére és azok összekötésére, valamint célja az Egyetemen létrejött innovatív termékek és szolgáltatások közvetlen piacra vitele.

A cég a PTE szolgáltatásait igénybe vevő megrendelők számára egykapus, megrendelésre/projektre szabott teljes körű ügyintézést biztosít. A gyors és hatékony ügyintézést a dolgozóinak nagyfokú személy- és helyismerete, valamint az egyetemi K+F szolgáltatási portfólió széleskörű ismerete biztosítja. A multidiszciplinatív, naprakész egyetemi K+F+I tudás és eszközháttér versenyelőnyt biztosíthat a partnerek részére piacképes termékek és szolgáltatások fejlesztésére.

Az ügyfelek a cégtől folyamatos tájékoztatást kaphatnak megrendelésük aktuális állásáról, ehhez nem szükséges több egyetemi egységgel kapcsolatot tartaniuk, ezáltal átláthatóbb, gyorsabb és rugalmasabb szolgáltatást kínálnak.

Ezek mellett a cég nyitott több tudományterületet is átfogó innovációs projektek kidolgozására, koordinálására és kivitelezésére, továbbá pályázati innovációs projektek generálására, menedzselésére.

A PTE Inno-Capital Kft működéséről és elérhető szolgáltatásairól bővebb információk az alábbi weboldalon érhetőek el: www.innocapital.pte.hu