Pécsi útfelújítások 2023-2024Megnézem
A Zsolnay Negyed Vendégháza
Kezdőlap / Tervezd meg / Szállás / Egyéb szálláshely / A Zsolnay Negyed Vendégháza

A Zsolnay Negyed Vendégháza

A hungarikumként is elismert Zsolnay Kulturális Negyed műemlék épületei és madárcsicsergős sétányai között húzódik meg a Zsolnay Negyed Vendégháza. A belvárostól mindössze 15 percnyi sétára lévő Negyed a Pécsre érkező turisták egyik elsőszámú célpontja.  A Vendégházban a Zsolnay-díszeken visszaköszön a Zsolnay Negyed kifinomult eleganciája, amely a pihentető kényelemhez szükséges modern funkciókkal párosul. Itt kapott helyet a 11 klimatizált apartman, melyekben 2, 3, vagy 4 ágy található. A 3-4 ágyas apartmanokban 2 hálószoba és 2 különálló fürdőszoba várja a vendégeket.

Étkezésre a Zsolnay Negyed területén több lehetőség is rendelkezésre áll. Ebédelni a Vendégház mellett található Zsolnay Étteremben vagy az 1 percnyi sétára lévő RooM Bistroban lehet, de érdemes betérni egy frissítőre vagy egy kávéra a Café Griffbe.

Akár csak egyetlen feledhetetlen éjszakára, akár hosszabb pécsi tartózkodás esetén is kiváló választás, hiszen a szobák speciális kialakítása miatt otthonos, kényelmes kikapcsolódást biztosít.