Pécsi útfelújítások 2023-2024Megnézem
Tour de Hongrie 2024Megnézem
Kezdőlap / Hírek / Városi hírek / Javítják az utakat a téli hibaelhárítások után

Javítják az utakat a téli hibaelhárítások után

Tavaly több mint 2800 meghibásodást hárítottak el a TETTYE FORRÁSHÁZ Zrt. szakemberei, amelyből jócskán jutott a téli időszakra is. A fagyosabb hónapokban ideiglenesen helyreállított útszakaszok most új burkolatot kapnak.

Az aszfaltüzemek újraindulásával, az enyhe időjárást kihasználva a szokottnál hamarabb kezdődött meg a korábban ideiglenesen, fóliás betonnal helyreállított téli hibahelyek, útburkolatok, járdák végleges javítása. A TETTYE FORRÁSHÁZ megbízásából Pécs 35 pontján összesen 710 négyzetméternyi útburkolatot és mintegy 80 négyzetméternyi járdát állítanak helyre az út kezelőjének előírásai és elvárásai szerint.

A tervezetten március végéig befejeződő javítások öt ütemben zajlanak. A február 26-i héten az Ady Endre utca és a Vöröskereszt utca sarkánál (Budaiváros), a Felsőgyükési utcában (Felsőgyükés) és a Sétatér utcában (Pécsbánya) folynak az aszfaltozási munkálatok.

A szintén most startoló városi útfelújítási programhoz kapcsolódva (amelyben városszerte tizenhét utca felülete kap új burkolatot a pécsi önkormányzat megbízásából) a TETTYE FORRÁSHÁZ Zrt. az érintett utcákban is kicseréli vagy szintbe hozza a sérült, elavult, megsüllyedt aknafedlapokat, csapszekrényeket.

A szolgáltató köszöni a közlekedők és a környéken élők türelmét!

2024. február 23.

TETTYE FORRÁSHÁZ Zrt.