Kezdőlap

Hírek

Indul a H2 projekt

Indul a H2 projekt

Nagy lépték a kislábnyom eléréséhez – az egyetem és a vízszolgáltató közös kutatásban vizsgálja az egyik legzöldebb energiatermelési megoldást Pécsen….
Három díjat nyert a PSN Zrt.

Három díjat nyert a PSN Zrt.

A Sportiskolák Országos Szövetsége díjátadó gáláján a PSN Zrt. – Pécsi Sportiskola az egyesületi típusú sportiskolák kategóriájában, a KSI mögött,…

Események

ARTPécs

 

Országosan is egyedülálló kezdeményezés a pécsi vagy baranyai képző- és iparművészeket bemutató művészeti portál létrehozása. A kezdeményezés célja, hogy összegyűjtse, bemutassa a Pécsett, vagy Baranyában élő és alkotó közel 150 képzőművészt, melyen keresztül láthatóvá válik a pécsi művészélet tagjainak sokszínűsége, egyedülálló számossága, továbbá, hogy támogassa a helyi művészeti közösséget, közös platformra helyezze. Egyben hivatkozási oldalt jelentsen azon művészeknek is, akiknek nincs önálló megjelenési lehetőségük. Ilyen jellegű bemutatkozásra még nem volt példa városunkban, de országosan sem.

https://art.pecs.hu címen elérhető weboldalon a művészek önálló profillal jelennek meg, mely bemutatja szakmai életútjukat, díjaikat, eddigi kiállításaikat, illetve az általuk választott 10 jelentősebb alkotásukat.

Névtelen Terv 2023 06 28t112854.589

DESIGN PÉCS

Válogasson kedvére a pécsi design műhelyek termékeiből!

Különböző pécsi szimbólumokkal, ikonikus épületekkel, elemekkel dolgozó pécsi designtervezők munkáit mutatjuk be három Pécsi Design bolt jóvoltából. A képre kattintva megtalálja a boltokat és a webshopokat, ahol még szélesebb kínálattal, egyedi pécsi termékkel találkozhat.

POLGÁRMESTERI KÖSZÖNTŐ

 

Pécs okosvárosi törekvéseit támogatva újítottuk meg Pécs Megyei Jogú Város honlapját. Az új weboldal a kultúra városához méltó arculatával és korszerű tartalmával nemcsak a pécsiek, hanem az ide látogató turisták, a nálunk tanuló egyetemisták és a városunk iránt érdeklődő befektetők kényelmét szolgálja.

Célunk, hogy modern digitális tartalommal biztosítsuk a látogatók hozzáférését a várossal kapcsolatos valamennyi információhoz. Biztos vagyok benne, hogy Ön is megtalálja azt, amit Péccsel kapcsolatban keres az oldalon, és azt remélem, hogy az új honlapot méltónak találja városunkhoz.

Abban a reményben kívánok Önnek tartalmas és szórakoztató böngészést oldalainkon, hogy később rendszeresen visszatér majd ide, és folyamatosan kapcsolatban marad városunkkal.

Pécsiség mindenkor!

Péterffy Attila

Pécs polgármestere

Polgarmester
Kapcsolj Ra Pecsre Blokk