Kezdőlap

Hírek

Változik a jégpálya nyitvatartása

Változik a jégpálya nyitvatartása

Tájékoztatjuk a korcsolyázni vágyókat, hogy a Pécs Városi Műjégpálya nyitvatartása az enyhe időjárás miatt megváltozik. A létesítmény délután (13:00 –…

Események

ARTPécs

 

Országosan is egyedülálló kezdeményezés a pécsi vagy baranyai képző- és iparművészeket bemutató művészeti portál létrehozása. A kezdeményezés célja, hogy összegyűjtse, bemutassa a Pécsett, vagy Baranyában élő és alkotó közel 150 képzőművészt, melyen keresztül láthatóvá válik a pécsi művészélet tagjainak sokszínűsége, egyedülálló számossága, továbbá, hogy támogassa a helyi művészeti közösséget, közös platformra helyezze. Egyben hivatkozási oldalt jelentsen azon művészeknek is, akiknek nincs önálló megjelenési lehetőségük. Ilyen jellegű bemutatkozásra még nem volt példa városunkban, de országosan sem.

https://art.pecs.hu címen elérhető weboldalon a művészek önálló profillal jelennek meg, mely bemutatja szakmai életútjukat, díjaikat, eddigi kiállításaikat, illetve az általuk választott 10 jelentősebb alkotásukat.

Névtelen Terv 2023 06 28t112854.589

POLGÁRMESTERI KÖSZÖNTŐ

 

Pécs okosvárosi törekvéseit támogatva újítottuk meg Pécs Megyei Jogú Város honlapját. Az új weboldal a kultúra városához méltó arculatával és korszerű tartalmával nemcsak a pécsiek, hanem az ide látogató turisták, a nálunk tanuló egyetemisták és a városunk iránt érdeklődő befektetők kényelmét szolgálja.

Célunk, hogy modern digitális tartalommal biztosítsuk a látogatók hozzáférését a várossal kapcsolatos valamennyi információhoz. Biztos vagyok benne, hogy Ön is megtalálja azt, amit Péccsel kapcsolatban keres az oldalon, és azt remélem, hogy az új honlapot méltónak találja városunkhoz.

Abban a reményben kívánok Önnek tartalmas és szórakoztató böngészést oldalainkon, hogy később rendszeresen visszatér majd ide, és folyamatosan kapcsolatban marad városunkkal.

Pécsiség mindenkor!

Péterffy Attila

Pécs polgármestere

Polgarmester
Kapcsolj Ra Pecsre Blokk